Уживајте во вкусот
на совршеното еспресо...

Понуда на еспресо

Еспресото е мешавина на различни видови Арабика и Робуста зрна кафе во одреден сооднос

Perfeto Crema

Еспресо кафето ПЕРФЕТО Крема ја должи својата пријатна чоколадна арома на земјата од којашто потекнуваат зрната кафе од коишто е направено. 

Arabica
80%
Robusta
20%

Piacere

Еспресото ПИАЧЕРЕ се карактеризира со потенко мелење, со цел да се добие целосен и силен вкус, за целосно уживање.

Arabica
60%
Robusta
40%

Passione

ПАСИОНЕ е уникатен вкус на еспресо кое секој кафе бар треба да го има. Ова еспресо доаѓа какопремиум линија благодарение на цврстата конзистентност на кремата.

Arabica
50%
Robusta
50%

Rancilio Classe 11